Wie zijn wij?


Wie zijn wij?

Zodiak Nederland is een succesvol en creatief contentbedrijf, dat premium video content ontwikkelt en produceert, zowel offline als online.

Veel programma’s van Zodiak Nederland gaan over echte mensen, met echte verhalen. Content creëren is wat we het liefst doen en waar we goed in zijn. Gemaakt door mensen met liefde en passie voor het vak.

Zodiak Nederland  is onderdeel van de internationale Banijay Group, een toonaangevende producent en distributeur met een uitgebreide catalogus met entertainment, drama, documentaires en reality. Banijay is de grootste onafhankelijke Content Creation Group voor televisie en multimediale platforms, met meer dan 60 verschillende brands – verspreid over 16 landen wereldwijd.

Echte verhalen, over echte mensen.

Branded Partnerships

Verhalen vertellen is de perfecte manier om een commerciële boodschap te communiceren. Door storytelling kunnen we mensen raken, prikkelen en in beweging zetten.

We denken graag mee met de klant en kunnen door middel van content ieder verhaal vertalen en vertellen op de daarvoor geschikte platformen. Samen zetten we het concept neer en maken we hier prachtige content van. Want dat vinden we het mooiste wat er is.

Voor meer informatie: 035 – 677 3796

Team

Showreel

WordPress Image Lightbox